Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 27 de gener del 2012

El teatre i els 7 pecats capitals - JORDI COCA

FONT - Teatralnet 14/01/2012.
L'associació DebatArts, formada per professionals de les arts escèniques de tot Catalunya amb l'objectiu de fer pinya davant de les reiterades, constants i greus irregularitats que pateix l'entorn laboral dels artistes, emprèn un nou any amb una proposta molt atractiva i original que debatrà sobre teatre però descobrint a cada xerrada la relació existent –o que veu l'autor- entre el teatre i un pecat capital.
Es tracta d'un cicle de conferències agrupades sota el títol de El teatre i els Set pecats Capitals. Estan programades de gener a juliol i seran pronunciades per diverses personalitats de l'àmbit del teatre que hi col•laboren de manera desinteressada.
La primera d'aquestes conferències tindrà lloc aquest dilluns dia 16 a càrrec de Jordi Coca, que dissertarà sobre El teatre i la ira. La cita és a l'Espai Mallorca (Carme, 55).

Les properes conferències, de les que anirem anunciant l'ordre del calendari que s'adaptarà a l'agenda dels ponents, són aquestes:
El teatre i la luxúria, per Santi Fondevila
El teatre i la supèrbia, per José Sanchis Sinisterra
El teatre i l'enveja, per Joan Ollé
El teatre i la gola, per Pere Planella
El teatre i la peresa, per Iago Pericot
El teatre i l'avarícia, per Guillem J. Graells

Avancem, però, que totes seran en dilluns i que la propera serà el 13 de febrer.

La comissió de DebatArts, formada per Antoni Alcalde, Xavier Serrat, Enric Cervera, Ignasi Roda, Martha Carbonell i Jaume Nadal, ens fa saber la seva satisfacció per l'interès que desperta l'associació entre els professionals més joves: Aquests creadors/es han manifestat la seva voluntat de participar de manera activa en les activitats de DebatArts i han adquirit el compromís fer comprendre als seus companys/es de generació que ja és el moment de PERDRE LA POR, superar l'instint individualista, donar la cara i col•laborar a corregir les nefastes polítiques culturals que estan vigents, explica, en un comunicat.

L'Associació proposa també als seus membres agregar-se a la secció IndignArts.
Més informació o contacte: a debatarts@ debatarts.cat o al bloc debatarts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada